További szolgáltatásaink érdeklik? Vissza a NovaHR Nyitóoldalra

Akadémia, szervezetfejlesztés

Naprakész, a gyakorlatba azonnal átültethető módszereket és tudást adunk IT, HR, munkaügy, adózás, pénzügy és soft skill területén.

Szervezetfejlesztés

Mit jelent nálunk a szervezetfejlesztés? – Tartóssá, mérhetővé és láthatóvá tenni a változást!

A szervezetfejlesztés képzés során ebben támogatjuk a szervezetet, ahol fontos a hatékony változáskezelés, a fejlesztés és a munkatársak együttműködése. A szervezetek összetett rendszerek, amelyekben a rendszerelemek egymásra hatnak. Az összehangolt működés eredményezi a hatékonyságot, jó együttműködést és sikert. Az üzleti stratégia, szervezeti struktúra és hierarchia, gyártási technológiák, IT rendszerek, folyamatok képviselik a szervezet hard részét. A soft elemek maguk az ott dolgozó munkatársak és az ő szakértelmük, a szervezeti képességek, jellemző vezetési és együttműködési stílus és a közös értékek, valamint a szervezeti kultúra is. A gyakorlati tudás partnereként támogatjuk a szervezetét a hatékony fejlesztésben és változáskezelésben.

  • Szervezetdiagnosztikarendszerezés és értékelés, fejlesztési pontok megtervezése

  • Fejlesztés szervezet-, folyamat-, vezető- és kompetenciafejlesztés, coaching

IT, Agilis és Lean képzések

Professzionális IT szakemberek képzési rendszere kezdő és haladó szinten.

Oktatás lebonyolítása teljes körű szolgáltatással: oktatási anyagok kidolgozásával, kiváló előadói kör biztosításával, oktatási helyszínnel.

  • IT Akadémia – Cégeknek IT képzések teljeskörű lebonyolítása. Java, Angular, Frontend, Test automation, .net és egyéb kurzusok

  • IT Oktatási tanácsadás – Cégeknek oktatási portfolió tervezése

  • Lehetőség karrierváltóknak – Pályakezdőknek, pályaváltóknak piacképes fejlesztői képzések

  • Agilis módszertani képzések

Soft skill képzések

A szervezetek és egyének számára összeállított képzési portfolióval gyakorlatorientált készségfejlesztést és a mindennapokba átültethető tudást adunk át. Jobb együttműködés, hatékonyabb kommunikáció, célok sikeresebb elérése, motiváltabb csapatok, hitelesebb vezetők és magasabb teljesítmény elérésében vagyunk a partnerei!

HR tanácsadás

Átfogó HR tanácsadásunkkal támogatjuk a szervezetek hatékony kompetenciamenedzsmentjét, és az ehhez szükséges felméréseket és értékeléseket. Kiváló HR tanácsadókkal dolgozunk, akik elismert szakemberek ezen a területen.

HR & Munkaügyi képzések

A HR képzéseink célja, hogy a HR-ben dolgozók számára, a HR különböző területeit felölelő, gyakorlatba azonnal átvihető tudást, módszertant és készséget adjunk át. Kiváló oktatóink a legújabb gyakorlatokat, trendeket osztják meg. A képzést úgy építettük fel, hogy mind a kezdő, mind a haladó HR munkatársak számára is hasznos ismereteket nyújt.

Munkajog és munkaügy területén gyakorlatias képzéssel segítjük a vállalatokat, hogy sikeresen nézzenek a sokszor bonyolult munkaügyi kihívások elé.

További szolgáltatásaink