Rólunk

Magyar tulajdonban lévő, nemzetközi sztenderdek szerint működő személyzeti tanácsadó cég vagyunk, a Nova vállalatcsoport tagja.

Nova Cégcsoport

Cégcsoportunk 3 vállalatból áll.

A Nova Services Kft. új technológiák és informatikai trendek iránt elkötelezett IT fejlesztő cég. Full stack fejlesztést, portál fejlesztést és alkalmazás integrációs feladatokat végez.

A Barré Technologies Kft. egy nagyvállalati megoldásokra szakosodott szoftverfejlesztő és megoldás szállító vállalat, mely elsősorban vállalati tartalomkezeléssel és nagyvállalati adatvagyon kezeléssel foglalkozik.

A Nova Human Resources Kft. egy személyzeti tanácsadó cég, amely a HR minden területén megoldásokat kínál ügyfelei számára.

Nova HR

Közel 100 év HR szolgáltatásban szerzett szakmai tapasztalattal rendelkezünk, csapatunk átlagéletkora azonban csak a harmada ennek. Tudásunk specializált, hozzáállásunk ügyfélcentrikus, dinamizmusunk és energiánk pedig olyan, mint egy szupernováé. 🙂

Értékeink

  • Pozitív, támogató hozzáállás
  • Transzparencia, megbízhatóság
  • Szakmai igényesség és alázat
  • Hatékonyság, gyorsaság, rugalmasság
  • Win-Win

Ügyfeleink

Megbízóink jellemzően multinacionális vagy állami tulajdonú nagyvállalatok és KKV-k, melyek között számos gyártó, kereskedelmi, és szolgáltató cég található. Ügyfeleink kb. 60%-a budapesti vagy pest megyei vállalkozás, de hasonló arányban vannak partnereink az ország egyéb területein is.

Nova HR ügyvezetőnő

Jamniczky Andrea

Ügyvezető igazgató

NOVA HR ügyvezető

Jordán Szabolcs

Ügyvezető igazgató