További szolgáltatásaink érdeklik? Vissza a NovaHR Nyitóoldalra

Rólunk

Nemzetközi sztenderdek szerint működő személyzeti tanácsadó cég, a Nova vállalatcsoport tagja.

Nova cégcsoport

Cégcsoportunk három vállalatból áll.

Nova Services Zrt. új technológiák és informatikai trendek iránt elkötelezett IT fejlesztő cég. Full stack fejlesztést, portálfejlesztést és alkalmazás-integrációs feladatokat végez.

Barré Technologies Zrt. egy nagyvállalati megoldásokra szakosodott szoftverfejlesztő és megoldásszállító vállalat, mely elsősorban vállalati tartalomkezeléssel és nagyvállalati adatvagyon-kezeléssel foglalkozik.

A Nova Human Resources Kft. nemzetközi sztenderdek alapján működő személyzeti tanácsadó vállalat.

Szolgáltatásaink között megtalálható a munkaerőközvetítés, a munkaerő-kölcsönzés, az executive search, a digitális HR-, adatvédelmi és munkaügyi tanácsadás. A Nova Akadémia keretein belül pedig képzési és szervezetfejlesztési szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek.

Cégünk vezetői és munkatársai több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a HR területén, számos elégedett ügyféllel büszkélkedhetünk Budapesten és vidéken egyaránt.

  • Munkaerő-közvetítés/Recruitment szolgáltatásunk keretein belül elsősorban fehérgalléros munkakörök betöltésében segítjük ügyfeleinket gyors és hatékony módszerekkel. Munkatársaink tapasztalt szakemberek mind a toborzás és kiválasztás, mind a jelöltek menedzselése területén.
  • Executive search szolgáltatásunk vállalatunk vezetői által végzett tevékenység: felsővezetők, csúcsvezetők és nehezen elérhető specialisták esetében ajánljuk, maximális diszkréció mellett.
  • Munkaerő-kölcsönzés üzletágunk komplex szolgáltatásként a toborzás-kiválasztás mellett a munkaügyi, bér és TB, foglalkoztatás-egészségügyi és egyéb adminisztratív feladatok átvállalásával támogatja ügyfeleinket.
  • Digitális HR, adatvédelmi és munkaügyi tanácsadóink az ország legkiválóbb szakemberei, akik készséggel állnak rendelkezésre, legyen szó szervezeti diagnosztikáról, folyamattervezésről vagy új digitális HR struktúra felállításáról. Adatvédelmi audit keretében feltérképezzük az adatkezelést, feltárjuk a hiányosságokat. Munkaügyi tanácsadás keretein belül megállapítjuk a munkaügyi működés kritikus pontjait, értékeljük a kockázatokat és cégre szabott megoldást nyújtunk az esetleges problémákra.
  • Nova Akadémia csapatunk képzési, coaching és szervezetfejlesztési szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinknek. Elsősorban HR, munkaügyi, TB, soft skill és IT területen szervezünk nyílt és vállalati képzéseket, tréningeket elsősorban magyar, de akár angol nyelven is.
Recruitment - budapesti specialista

Jamniczky Andrea

Ügyvezető igazgató

Toborzás specialista Budapesten

Jordán Szabolcs

Ügyvezető igazgató

hortobagyi-laszlo

Hortobágyi László

Munkaerő-kölcsönzési üzletág Igazgató

Senior HR tanácsadás specialista

Bartha István

Senior HR tanácsadó

Budapesti senior HR tanácsadás specialista

Király Miklós

Senior HR tanácsadó

horvath-rita

Horváth Rita

Training manager